Αυτός είναι ο 29χρονος που κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε τα ανήλικα κορίτσια στη Δάφνη

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το πρωί η ΕΛΑΣ, τα στοιχεία του 29χρονου που κατηγορείται για βιασμό δύο ανηλίκων κοριτσιών στο σπίτι του στη Δάφνη αφού πρώτα τα νάρκωσε με ναρκωτικά.
Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για τον Κωνσταντίνο ΠΕΤΣΟΥΛΑ του Νικολάου και της Σοφίας που γεννήθηκε στις 5-2-1989 στην Αθήνα.

Εις βάρος του, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.
Ο 29χρονος προσέγγισε τις 2 ανήλικες, η μία 15 ετών κι η φίλη της 16, μέσω της εφαρμογής Omegle. Συναντήθηκε με το 16χρονο κορίτσι και το έπεισε να πάνε σπίτι του. Εκεί του έδωσε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη – γνωστή και ως «κοκαΐνη» των φτωχών.
Λίγες μέρες μετά, ο 29χρονος συναντήθηκε πάλι μαζί της και με τη 15χρονη φίλη της. Τους έδωσε πάλι ναρκωτικά κι ασέλγησε σε βάρος τους.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση στην περιοχή της παραλιακής το περασμένο Σάββατο κι εξομολογήθηκε όσα πέρασε στα χέρια του 29χρονου.