Προφυλακίστηκε ο 29χρονος που νάρκωσε και βίασε τα ανήλικα κορίτσια στη Δάφνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 29χρονος που ασέλγησε σε δύο ανήλικα κορίτσια και τους χορήγησε ναρκωτικές ουσίες.

Σε βάρος του 29χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Στην προανακριτική διαδικασία, ο 29χρονος είχε δηλώσει πως τα ανήλικα κορίτσια τον εντόπισαν μέσω Facebook και του ζήτησαν να τους προμηθεύσει με ναρκωτικά, καθώς και πως ό,τι έγινε ήταν με την συγκατάθεση τους.

«Ό,τι έγινε ήταν με τη θέληση τους δεν έκανα τίποτα που δεν το θέλανε. Μου ζήτησαν να τις προμηθεύσω με ναρκωτικά, μου ζήτησαν και χάπια ecstasy. Κάναμε χρήση και μετά είχαμε ερωτική επαφή. Δεν βίασα καμία, δεν έκανα τίποτα χωρίς τη θέληση τους».

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. Έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Πρόκειται για τον Πετσούλα Κωνσταντίνο του Νικολάου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 5-2-1989 στην Αθήνα.