Ο Υπ. Πατμάνογλου ζήτησε 3,3 εκατ. από τον ''Mr Jumbo'' - Του προσέφεραν 2,6 εκατ και αρνήθηκε

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών συζητήθηκε σήμερα η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του Mr Jumbo Απόστολου Βακάκη για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του ανήλικου γιου τους Παύλο, κατά το τραγικό δυστύχημα με την Porsche στην Εθνική Αθηνών Λαμίας, πριν από περίπου ενα χρόνο.

Ο κ. Πατμανόγλου στράφηκε σε βάρος του ιδιοκτήτη των Jumbo και της ασφαλιστικής εταιρείας του αυτοκινήτου, περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για το θάνατο της συζύγου του και του γιου του και 1,3 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι υπόλοιποι συγγενείς.

Η οικογένεια του ιδιοκτήτη των Jumbo δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ την ασφαλιστική εκπροσώπησε η δικηγόρος της εταιρείας, η οποία υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,6 εκατ. ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε καθώς ζήτησε συνολικά 3,3 εκατ. ευρώ.

Ο ξάδελφος της Αποστολίας Πατμάνογλου στην κατάθεσή του είπε ότι μετά το δυστύχημα, ο σύζυγος του θύματος, Υπάτιος, δεν μπόρεσε να ξαναδουλέψει και, όπως πρόσθεσε «δεν νομίζω να τα καταφέρει».

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo καρφώθηκε με τεράστια ταχύτητα στο σταθμευμένο όχημα όπου επέβαιναν η γυναίκα και ο ανήλικος γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο και οι δύο.