Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο απ' το παιδί του γιατί δεν ήθελε να δώσει διαζύγιο στη γυναίκα του!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση αυτοκτονίας 63χρονου στην Πάτρα, με το παιδί του να βρίσκεται στο δίπλα δωμάτιο. Ο αυτόχειρας και πατέρας δύο μικρών παιδιών, έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα γιατί η κατά 20 χρόνια νεότερη γυναίκα του ήθελε να τον χωρίσει και να κρατήσει τα παιδιά τους, ηλικίας 4 και 3 ετών.

Αυτό αποκαλύπτεται σε σημείωμα που άφησε ο ίδιος. Μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στη συναισθηματική πίεση που, σύμφωνα με όσα έγραψε, του ασκούσε η 44χρονη σύζυγός του, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Έτσι χθες το μεσημέρι της, πήρε το τρίχρονο παιδί του από τον παιδικό σταθμό, και πήγαν στην εξοχική του κατοικία στην Οβρυά. Φτάνοντας εκεί συνάντησε δυο τεχνίτες  που έκαναν εργασίες στο σπίτι του και συνομίλησε για λίγο μαζί τους. Οι δυο εργάτες παρατήρησαν μια έντονη ανησυχία στο πρόσωπο του 63χρονου, ο οποίος τους ζήτησε να φύγουν από το σπίτι αρκετά εκνευρισμένος. Μετά, μπήκε στο σπίτι, κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο γιο του και με την καραμπίνα του, αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.

Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφή του που τον έψαχναν, έφτασαν στο σπίτι. Άκουσαν από έξω το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν. Ξεκλείδωσαν το δωμάτιο που βρισκόταν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν ενώ εντόπισαν το άψυχο σώμα του 63χρονου.