Πατέρας στον Άγιο Δημήτριο άφηνε τα παιδιά του νηστικά, τα έβαζε να επαιτούν και απείλησε να τα σκοτώσει (βίντεο)

Στιγμές φρίκης ζούσαν τα πέντε παιδιά ανήλικα παιδιά μιας οικογένειας στον Άγιο Δημήτριο στην Ελλάδα. Ο πατέρας των παιδιών τα κακοποιούσε, τα άφηνε νηστικά και τα έβαζε να διαλογίζονται. Μετά από εισαγγελική παρέμβαση ο πατέρας συνελήφθη και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Παίδων Αγία Σοφία. Η μητέρα έχει εξαφανιστεί καθώς φοβάται την σύλληψη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας ανάγκαζε τα μεγαλύτερα παιδιά (17 και 14 ετών) να σκάβουν το καλοκαίρι χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, να μαζεύουν σκουπίδια και ξύλα για την ξυλόσομπα.

Επιπλέον, τα ανάγκαζε να ζητιανεύουν για να βγάζουν λεφτά και να του τα δίνουν, ενώ κάποιες φορές τα άφηνε νηστικά και τα κακοποιούσε!

Πριν από λίγες μέρες, ο συγκεκριμένος πατέρας υποχρέωσε ξανά τα παιδιά του σε κάποια εξεφτελιστική πράξη με αποτέλεσμα, εκείνα να αρνηθούν πεισματικά. Τότε, εκείνος απείλησε να τα σκοτώσει με ένα μαχαίρι.

Τα παιδιά πανικοβλήθηκαν και πήγαν στο σχολείο όπου περιέγραψαν το μαρτύριό τους. Το σχολείο ενημέρωσε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, εκείνη την αστυνομία και με εισαγγελική παρέμβαση, ο άντρας συνελήφθη.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο «Epsilon» ότι η μητέρα ήθελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του άντρα της για όσα έκανε. Υποστήριξε ότι ήταν βίαιος και ότι πετούσε φαγητό που έφερναν κοινωνικές υπηρεσίες ή το Χαμόγελο του Παιδιού στην οικογένεια.

Δείτε βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilontv: