Καταδίωξη-θρίλερ στην Εθνικό Οδό: Νεκρός οδηγός που οδηγούσε ανάποδα επί 1 ώρα! (Φώτος)

Απίστευτη καταδίωξη είχαμε σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όπου για σχεδόν μία ώρα, περιπολικά κυνηγούσαν ένα αυτοκίνητο που ξεκίνησε από τη Μαγνησία προς την Αθήνα, αλλά στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας!

Ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος όχι μόνο οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα επί σχεδόν μία ώρα, αλλά περνούσε και από τα διόδια, σπάζοντας τις μπάρες.

Κατάφερε μάλιστα να εμβολίσει και τουλάχιστον δέκα περιπολικά.

Κάποια στιγμή λίγο πριν τις Θερμοπύλες, το καταδιωκόμενο όχημα Opel Corsa, σταμάτησε αλλά όταν οι άντρες της αστυνομίας πλησίασαν να μιλήσουν στον οδηγό, αυτός ξαναμπήκε στο αμάξι κι έφυγε με μεγάλη ταχύτητα.

Στα διόδια της Τραγάνας, οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο με δύο περιπολικά και ένα φορτηγό όμως και πάλι δεν σταμάτησε. Έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα οχήματα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σκοτώθηκε από τη σφοδρή σύγκρουση. Ο οδηγός του φορτηγού που συμμετείχε στην επιχείρηση φέρεται να τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η καταγωγή του οδηγού, που οδήγησε μια απόσταση 180 περίπου χιλιομέτρων αντίθετα στην ΠΑΘΕ, είναι από την περιοχή των Φαρσάλων.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr