Θεραπευτήριο Σκαραμαγκά: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με γεμιστά για την Φωτίου!

Με ένα ταψί γεμιστά και με το μήνυμα «Με ντομάτες γεμιστές δεν φτιάχνει η πρόνοια» διαμαρτύρονται εργαζόμενοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής Σκαραμαγκά (Αγία Βάρβαρα) για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα στο πανό που έχουν αναρτήσει, υπάρχει και φωτογραφία της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης. κυρίας Φωτίου.

Τα γεμιστά που έχουν προτάξει, είναι απάντηση στην απίθανη δήλωση που είχε κάνει η κυρία Φωτίου λίγο πριν ορκιστεί υπουργός «Τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση. Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε»

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περίθαλψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση.

Τα προβλήματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία γονέων για «έξωση» 30 ατόμων με αυτισμό από το θεραπευτήριο Σκαραμαγκά και τη μεταφορά τους σε άλλες ακατάλληλες δομές, με κίνδυνο την ίδια τη ζωή τους, όπως καταγγέλλουν γονείς.