Ο 19χρονος είχε ραντεβού με τους δολοφόνους του - Πολύ κοντά στη σύλληψή τους η ΕΛΑΣ

Ραντεβού με τον δολοφόνο του φαίνεται να είχε ο 19χρονος στην Πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι. Θύμα και δράστης φαίνεται να είχαν επικοινωνήσει προκειμένου να συναντηθούν τα ξημερώματα της Κυριακής και να λύσουν προσωπικές διαφορές που είχαν ανακύψει από κάποιες οικονομικές δοσοληψίες.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να έχουν ενδείξεις επικοινωνιών που έχουν αναδείξει αυτή την… δολοφονική επαφή και περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να τις εδραιώσουν, ενώ έχουν αρκετά στοιχεία που οδηγούν στην ταυτότητα του δράστη και των συνεργών του.

Όλα έγιναν στις 05:20, όταν ο 19χρονος που ήταν μαζί με μία 17χρονη κοπέλα ήρθε σε αντιπαράθεση και διαπληκτισμό με τον δράστη, ο οποίος συνοδευόταν από δύο ακόμη άτομα, τους οποίους το θύμα φαίνεται να γνώριζε καθώς απευθυνόταν σε εκείνους με τα ονόματά τους. Όταν ο διαπληκτισμός πήρε άγριες διαστάσεις, ένας από τους δράστες έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του 19χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι δράστες στη συνέχεια αποχώρησαν, με την 17χρονη κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα να καλεί σε βοήθεια. Το θύμα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Αρχικά οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφαλείας Αττικής εκτιμούσαν πως πρόκειται για κάποια απόπειρα ληστείας, λόγω της αρχικής κατάθεσης του ανήλικου κοριτσιού, ωστόσο όσο περνούσαν οι ώρες, οι μαρτυρίες οδηγούσαν στο ενδεχόμενο των προσωπικών διαφόρων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τα κίνητρα να ήταν οπαδικά ή ρατσιστικά.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές το 2014, σε ηλικία 15 χρόνων, για αδικήματα, που σύμφωνα με τους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν σχετίζονται με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Πηγή: thetoc.gr