Συνελήφθη «μαϊμού» διαιτολόγος των διασήμων - Χρέωνε μέχρι και 80 ευρώ τη φορά

Στα πράσα έπιασε η αστυνομία τον αυτοαποκαλούμενο «διαιτολόγο των διάσημων» … όταν δύο διαιτολόγοι της Πανελλήνιας Ενωσης, μετά από καταγγελίες πολιτών, τον συνάντησαν προσποιούμενοι τους πελάτες.

Ο διαιτολόγος, λοιπόν, συναντήθηκε με τους προσποιούμενους πελάτες και τους συστήθηκε ως «διαιτολόγος των διασήμων», αναφέροντας μάλιστα πως στην λίστα με τους πελάτες του ήταν η Άννα Βίσση, η Έλλη Κοκκίνου και η Ναταλία Γερμανού.

«Μας έλεγε ότι έχει κουράρει διάσημα ονόματα και μας έδειξε φωτογραφία της Άννας Βίσση η οποία έχασε κιλά με τη δίαιτά του που περιελάμβανε αγγουράκι και γραβιέρα Νάξου. Ανέφερε και άλλα ονόματα.. γιατρού δικηγόρους και φαρμακοποιούς και πολλές miss υφήλιος είπε ότι χρωστάν το σώμα τους σε εκείνον.» τονίζει ο διαιτολόγος διατροφολόγος Μανώλης Μανωλαράκης

Να σημειωθεί πως οι δύο διαιτολόγοι συνεργάστηκαν με την αστυνομία και συνάντησαν τον διατροφολόγο μαϊμού σε καφέ της πρωτεύουσας , όπου εκεί χρέωνε τους πελάτες τους 50 με 80 ευρώ και έβλεπε 10 με 12 πελάτες την ημέρα.

Ο «διαιτολόγος των διάσημων» ακολουθούσε την τακτική να προβάλλει τη δράση του αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Γραφείο δεν είχε, ούτε είχε δηλωθεί πουθενά σχετική διεύθυνση, ενώ πραγματοποιούσε ραντεβού σε κεντρικά καφέ της Αθήνας.

Πάντως, όπως καταγγέλλει και η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων περιπτώσεων.
«Ο φάκελος είναι γεμάτος από καταγγελίες πολιτών για διαιτολόγους και διατροφολόγους χωρίς πτυχία ή με πλαστά πτυχία…. Εκτός από τη διατροφή, μόδα της εποχής, ενόψει καλοκαιριού, είναι και η πώληση επικίνδυνων σκευασμάτων», επισημαίνει η Ενωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας.

Πηγή: Κεντρικό δελτίο Star