Εξελίξεις στην υπόθεση Αγραφιώτου - Βρήκαν DNA του δολοφόνου της

Σημαντικές εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, της γυναίκας που άγνωστος δολοφόνησε στο υπόγειο πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, τον Απρίλιο του 2016.

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, η ΕΛΑΣ έπειτα από ενδελεχείς εργαστηριακές έρευνες, έχει στα χέρια της ένα ορφανό γενετικό τύπο, DNA δηλαδή, το οποίο βρέθηκε στα νύχια της άτυχης 69χρονης και εκτιμάται πως ανήκει στον δράστη της ειδεχθούς δολοφονίας.

Η άτυχη 69χρονη αντιστάθηκε στον θύτη της προσπαθώντας να ξεφύγει από την δολοφονική μανία του. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν βρει στο χώρο του εγκλήματος, ίχνη από την δολοφονική καταδίωξη της 69χρονης συνταξιούχου, αλλά και της μάχης που προηγήθηκε μεταξύ δράστη και θύματος.

Βέβαια επειδή το πτώμα της βρέθηκε ένα μήνα μετά την δολοφονία της, σε προχωρημένη σήψη, πολλά από τα στοιχεία, όπως αποτυπώματα και dna είχαν “καεί” από τα σωματικά υγρά τις 69χρονης. Ωστόσο, όπως αναφέρει το newsit.gr, μετά από εργαστηριακές έρευνες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ένα γενετικό υλικό, που όλα δείχνουν πως ανήκει στον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας, καθώς βρέθηκε στα νύχια της.