Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι της υπόθεσης Λαγούδη! Ένα κομποσκοίνι εξετάζουν τώρα οι Αρχές

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αποκάλυψε ότι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης γυναίκας που βρέθηκε απανθρακωμένη κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, ένα μαύρο κομποσκοίνι με δύο γαλάζιες χάντρες.

Σύμφωνα με όσα είπε στην Espresso ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, ο απόστρατος αξιωματικός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης εντόπισε ανάμεσα στα ευρήματα ένα μαύρο κομποσκοίνι μεγάλου μεγέθους, που σημαίνει ότι φοριέται σε ανδρικό καρπό.

«Μετά την έρευνα που διεξήγαγε διαπίστωσε πως δεν ανήκει σε κανένα μέλος της οικογένειας της άτυχης Ειρήνης αλλά ούτε και στην ίδια την 44χρονη. Κατόπιν, αυτού, βάσιμα εικάζει πως ανήκει σε τρίτο πρόσωπο που έχει σχέση με τις τελευταίες στιγμές της ζωής της αδικοχαμένης μητέρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Ζητήσαμε να σταλεί το κομποσκοίνι στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας για έρευνα και για να γίνει ταυτοποίηση του βιολογικού υλικού που θα προκύψει από τον έλεγχο του κομποσκοινιού, ώστε να καταλάβουμε σε ποιον ανήκει», δήλωσε ο κ. Ταουξής.

Η οικογένεια όρισε έναν νέο δικαστικό πραγματογνώμονα για να βοηθήσει στις έρευνες.

Πρόκειται για τον στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία Γιάννη Ρούσση, ο οποίος δίνει περισσότερες πιθανότητες στο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοχειρία.

«Δεν αποκλείω σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Θεωρώ ότι είναι πιθανότερο να έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ενέργεια, μιλώντας πάντα με επιφύλαξη», είπε ο κ. Ρούσσης.

Για τον κ Ρούσση, ο κ. Ταουξής εξέφρασε την ικανοποίηση του λέγοντας ότι: «Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, διότι πλέον μπαίνει στην υπόθεση ένας άνθρωπος που έρχεται μέσα από τους κόλπους της Αστυνομίας».