Χτύπησαν τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων μέσα στο γραφείο του-Τον απειλούσαν ότι θα βρεθεί σε χαντάκι

Επίθεση από άγνωστο άντρα δέχτηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένη, μέσα στο γραφείο του.

Ο άνδρας ζήτησε να μιλήσει με τον κ. Παρθένη και όταν μπήκαν στο γραφείο του, έκλεισε την πόρτα. «Μου έδωσε το αριστερό του χέρι, με ρώτησε αν είμαι ο διοικητής του νοσοκομείου και όταν το επιβεβαίωσα σήκωσε το δεξί του χέρι. Προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει, αμύνθηκα και αυτό επαναλήφθηκε 3-4 φορές», δήλωσε ο κ. Παρθένης στην ιστοσελίδα trikalaola.

Ο διοικητής του νοσοκομείου φώναξε να καλέσουν την αστυνομία και οι γραμματείς μπήκαν στο γραφείο, αλλά ο άνδρας απείλησε τη μία από αυτές, ενώ στη συνέχεια διέφυγε, προκαλώντας νωρίτερα και ζημιές με χτυπήματα στην πόρτα του γραφείου. Περιγράφοντας τον άνδρα ο κ. Παρθένης είπε ότι ήταν περίπου 45 ετών, με ύψος 1,85 μ., μελαχρινός.

Ο ίδιος απέδωσε την επίθεση σε οικονομικά συμφέροντα που εθίγησαν από την υπάρχουσα διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ δήλωσε ότι το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί απειλές, τόσο με τηλεφωνήματα στο σπίτι του, όσο και με σημειώματα. «Πρόσεξε καλά μην βρεθείς σε κανένα χαντάκι…», ήταν μία απειλές που δέχθηκε, ενώ τόνισε ότι παρότι η αστυνομία είχε ενημερωθεί, δεν έκανε κάτι.