Κάλυμνος: Ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή - Τον έδεσαν και τον σκότωσαν - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Κορυφώνεται το θρίλερ του θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο, με το νέο στοιχείο που βρίσκεται από χθες στα χέρια του προϊσταμένου της Εισσαγγελίας Κω.

Πρόκειται για μια φωτογραφία ντοκουμέντο, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Espresso» και -σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας- οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του 21χρονου δεν οφειλόταν σε πτώση, αλλά σε δολοφονική ενέργεια.

Η εικόνα δείχνει ξεκάθαρα ένα περιμετρικό μαύρο σημάδι στον καρπό στο δεξί του χέρι. Σημάδι το οποίο, σύμφωνα με τη μητέρα του 27χρονου, δεν υπήρχε πριν από το θάνατό του.

Οι οικείοι του, αποκλείουν το σημάδι αυτό να προέρχεται από τα κομποσκοίνια που φορούσε καθώς -όπως λένε- ήταν εξαιρετικά χαλαρά. Η φωτογραφία, που έχει ήδη κατατεθεί στον εισαγγελέα της Κω, ενισχύει πλέον το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

«Το παιδί δέθηκε, χτυπήθηκε, σύρθηκε και εναποτέθηκε. Η σορός του στην πορεία δέθηκε. Είναι ολοκάθαρο, δε μπορεί να αμφισβητηθεί», λέει ο ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, τον οποίο έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή, στη φωτογραφία ο 21χρονος φέρει συμμετρικά σημάδια στα χέρια, που δείχνουν ότι μάλλον ήταν δεμένος.

«Μαζί με τον συνεργάτη μου, Γιώργο Μανίκα, διαπιστώσαμε πως υπάρχει μια συμμετρική περίδεση και στους δύο καρπούς και ένα αιμάτωμα, από τα οποία μπορεί να εξάγει κανείς πολλά συμπεράσματα. Το παιδί φορούσε μόνο ένα κομποσκοίνι, το οποίο βρέθηκε. Η περίδεση στα χέρια είναι πολύ μεγαλύτερη σε πάχος από το κομποσκοίνι», λέει.