Σε κλοιό διαδηλωτών σήμερα το κέντρο της Αθήνας & 5ωρη στάση εργασίας στα τρόλεϊ

Πολύ δύσκολη θα είναι η μέρα για τους οδηγούς που θα θελήσουν να κινηθούν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας καθώς είναι προγραμματισμένες τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας: για τις συντάξεις, την κατάσταση στον χώρο της Υγείας και τη ΔΕΗ.

Η αρχή θα γίνει με τους συνταξιούχους που θα συγκεντρωθούν στις 10:00 στην πλατεία Κοτζιά για να διαδηλώσουν ενάντια στις μειώσεις, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου.

Στις 10.30, μισή ώρα αργότερα, τα μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της και κατόπιν θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, όπου κορυφώνεται σήμερα η συζήτηση του νομοσχεδίου για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 10:30  και η ΠΟΕΔΗΝ, έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ, στην οδό Ζαχάρωφ στους Αμπελοκήπους. Μάλιστα σήμερα έχει κηρύξει και στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 για την Αττική, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

Την ίδια ώρα θα έχουμε και πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου, από τις 12.00 έως τις 17.00, από τους εργαζόμενους στα τρόλεϊ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων «το ΔΣ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2018, αποφάσισε να ορίσει την εξ αναβολής Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου με θέματα διοικητικός-οικονομικός απολογισμός».