Δικηγόρος 22χρονης: "Ήταν σε πανικό, δεν υπήρχε λογική" (Βίντεο)

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε και ο ίδιος ο δικηγόρος της 22χρονης που πέταξε το μωρό της από το παράθυρο, λίγο αφού γέννησε.

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, ο Α. Αλεξιάδης, τόνισε ότι, «αν είχε μιλήσει η κοπέλα, θα είχε αποφευχθεί η πράξη», ενώ έκανε λόγο για μια «παράλογη πράξη».

Δικαιολογώντας ωστόσο τη φοιτήτρια έκανε λόγο για επιλόχια κατάθλιψη και έλλειψη λογικής.

«Δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, το είχε περάσει όλο αυτό μόνη της», είπε ο δικηγόρος αναφερόμενος στην περίοδο της κύησης της νεαρής.

Περιγράφοντας πως τη στιγμή της αποτρόπαιά πράξης την έπιασε πανικός, είπε πως «δεν υπήρχε λογική, το είχε χάσει, ήταν σε πανικό επειδή σε λίγο θα επέστρεφε η μητέρα της από τη δουλειά».

Ο ίδιος επιμένει να χαρακτηρίζει «παιδί» την 22χρονη, ενώ τόνισε πως «υπάρχουν παιδιά που λόγω των δικών τους προβλημάτων, ξεπερνούν τη λογική και προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες».

Σημείωσε τέλος πως,  πρόκειται για μια κλασσική ελληνική οικογένεια με «μία μητέρα που υπεραγαπά το παιδί της, έναν πατέρα που υπεραγαπά το παιδί του».

Η 22χρονη παραμένει νοσηλευόμενη φρουρούμενη στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, αναμένεται να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.