Μητέρα 22χρονης: Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η κόρη μου είχε παχύνει λίγο, αλλά…

Τίποτα απολύτως δεν είχε καταλάβει η μητέρα της 22χρονης που γέννησε στην μπανιέρα του σπιτιού της και πέταξε το μωρό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της, σύμφωνα με την ίδια.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο, αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα», είπε.

Κάποια στιγμή που η μητέρα της είχε δει αίματα στο μπάνιο την ρώτησε τι είχε συμβεί και εκείνη απάντησε ότι ήταν αδιάθετη.

«Την Παρασκευή είχα πάει σε μια δουλειά και η κόρη μου είχε μείνει σπίτι. Όταν γύρισα την βρήκα ξαπλωμένη. Εκείνη τη μέρα είχα διακρίνει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και την ρώτησα τι είχε συμβεί. Μου απάντησε πως ήταν αδιάθετη. Και την επόμενη μέρα όμως συνέχιζε να έχει έντονη αιμορραγία και πάλι όμως μου έλεγε πως ήταν εξαιτίας της περιόδου».

Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα

Η μητέρα άρχισε να έχει υποψίες μόλις άκουσε στις ειδήσεις ότι βρέθηκε ένα νεογέννητο μωρό νεκρό στην πολυκατοικία τους, ωστόσο και πάλι η κόρη της αρνήθηκε ότι έχει κάποια σχέση με το περιστατικό.

«Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας, τη ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι, και αρνήθηκε σε έντονο ύφος. Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι».