Τι κατέθεσε η 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο - Αντιμέτωπη με 10ετή φυλάκιση

«Την Παρασκευή ξύπνησα κανονικά το πρωί για να πάω στη σχολή. Η μητέρα μου είχε φύγει από το σπίτι νωρίτερα όπως κάνει κάθε μέρα. Εγώ έφυγα περίπου στις 8.30. Στο δρόμο για τη σχολή άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, ενώ ξεκίνησε να με πονάει και η κοιλιά μου. Γύρισα σπίτι για να ξαπλώσω. Επειδή όμως άρχισα να πονάω όλο και πιο συχνά, κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να γεννήσω. Δεν είχα όμως χρήματα για να πάω στο νοσοκομείο. Πανικοβλήθηκα. Ντρεπόμουν και φοβόμουν όπως και τώρα» δήλωσε η 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της στη Νέα Σμύρνη.

Το περασμένο φθινόπωρο έκανε τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό και αμέσως τηλεφώνησε στον φίλο της ο οποίος της έκλεισε το τηλέφωνο. «Ήθελα να κρατήσω το παιδί και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω» φέρεται να είπε η 22χρονη, η οποία κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της από τη μητέρα της.

Η νεαρή είναι αντιμέτωπη με το αδίκημα της παιδοκτονίας, το οποίο τιμωρείται με κάθειρξη 10 ετών.

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση μιας γειτόνισσας:

«Όταν πήγα να ποτίσω τα φυτά, είδα ότι πάνω στο δίχτυ υπήρχε κάτι που στην αρχή μου φάνηκε σαν κούκλα. Δεν ήμουν σίγουρη όμως αν ήταν κούκλα ή άνθρωπος…»

Διαβάστε εδώ τι δήλωσε η μητέρα της 22χρονης