Θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό: Νταλίκα συγκρούστηκε με 2 ΙΧ - 2 νεκροί και 1 σοβαρά τραυματίας (Βίντεο)

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα, σημειώθηκε σήμερα στις 6 το πρωί, κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού.  Από τις άμορφες μάζες των σιδερικών απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα. Τα 2 έχασαν τη ζωή τους, το άλλο είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Το δυστύχημα προκλήθηκε από φορτηγό νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, έσπασε τις μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δυο ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Πειραιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της νταλίκας ήταν μεθυσμένος, ενώ εδώ και ώρες στο σημείο, στο ρεύμα προς Πειραιά, επικρατεί μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τα ΙΧ μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών και οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια τρία άτομα. Νεκροί είναι οι 2 οδηγοί των οχημάτων ενώ η συνοδηγός του ενός οχήματος, δίνει μάχη για τη ζωή της.

Στο ρεύμα προς Πειραιά, η κυκλοφοριακή συμφόρηση ξεκινάει από την Μεταμόρφωση και οι πυροσβέστες και οι άνδρες της τροχαίας δίνουν μάχη να απομακρύνουν από το σημείο τα οχήματα ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο, καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο:

 

skai troxaio