Φρίκη στο Ελληνικό: Κουκουλοφόροι βασάνισαν 93χρονη για 80 ευρώ!

Νύχτα τρόμου έζησε μία 93χρονη στο Ελληνικό η οποία είδε κουκουλοφόροι να εισβάλουν στο σπίτι της και να την βασανίζουν για να της αποσπάσουν μόλις 80 ευρώ.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και αρχικά γρονθοκόπησαν και απείλησαν να κάψουν με σίδερο την 55χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθό για να τους αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα και τα χρυσαφικά.

Τελικά στράφηκαν κατά της 93χρονης από την οποία κατάφεραν να αποσπάσουν 80 ευρώ, έναν μικρό σταυρό που φορούσε και λιγοστά χρυσαφικά.

Το σκηνικό του τρόμου ξεκίνησε στις 22:30. Στη μονοκατοικία της οδού Ιασωνίδου βρισκόταν η ηλικιωμένη και η 55χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός. Η οικιακή βοηθός ανοίγει την πόρτα για να καπνίσει ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι και πριν προλάβει να αντιδράσει, τρεις κουκουλοφόροι όρμησαν πάνω της και με τα κατσαβίδια στα χέρια τη διατάζουν να ξαναμπεί στο σπίτι.

Έντρομη η 55χρονη, υπακούει και μόλις οι δράστες εισβάλλουν στο εσωτερικό και με τα κατσαβίδια γρονθοκοπούν και σέρνουν από δωμάτιο σε δωμάτιο τη Γεωργιανή γυναίκα και για να τους πει που θα βρουν τη λεία τους.

Ο ένας τράβηξε τον σταυρό που φορούσε η 93χρονη η οποία καθηλωμένη στο κρεβάτι. Το γεγονός ότι δεν έβρισκαν τίποτε άλλο να πάρουν, φαίνεται εκνεύρισε τον έναν από τους κουκουλοφόρους ο οποίος σε σπαστά ελληνικά στράφηκε στους συνεργούς του λέγοντας «φερε το σίδερο να την κάψουμε!». Όμως τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην το κάνουν με αποτέλεσμα, να φύγουν λίγη ώρα αργότερα έχοντας αρπάξει τα χρυσαφικά της 93χρονης και 80 ευρώ.