Σοκ από την ομολογία τον γονιών της Λέρου: Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα

Σοκ προκαλούν τα όσα όσα είπαν στις προανακριτικές τους απολογίες στην αστυνομία οι δύο γονείς από τη Λέρο, που αμετανόητοι εξιστορούσαν το πως κακοποιούσαν τα παιδιά τους: «Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν».

Από τα τέσσερα παιδιά ο 27χρονος γιος δεν άντεξε τους ξυλοδαρμούς και έφυγε από το σπίτι, ενώ ο 24χρονος γιος με το 13,5 ετών κορίτσι κακοποιούνταν και σεξουαλικά. Ενώ θύμα ξυλοδαρμού είχε πέσει και ο 8χρονος γιος τους.

Το ανήλικο κοριτσάκι που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, από χθες βρίσκεται στο σπίτι της θείας του.

Οι δυο γονείς-τέρατα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και ακολούθως οδηγήθηκαν στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Ωστόσο, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. Σύμφωνα με ασφαλείς με πληροφορίες δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.