Καιρός για παραλία! Στους 32 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, δίνοντας τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σε ορεινές κυρίως περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε το Σάββατο. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 29 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 32, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 30 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 17 έως 28 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα παροδικών βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr