Περιστέρι: Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη με ηλεκτρικά - Ζημιές σε σπίτια (Βίντεο & φώτος)

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5.00 το πρωί, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι.

Επί τόπου έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα, και δίνουν σκληρή μάχη για να περιορίσουν την φωτιά και να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια και σπίτια.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένο άτομο στον χώρο.

Η επιχείρηση υπέστη τεράστιες ζημιές, ενώ κάηκαν όλα τα εμπορεύματα που βρίσκονταν στο εσωτερικό. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Νίκος Καρώνης έκανε λόγο για απόλυτη καταστροφή των εμπορευμάτων και του χώρου.

Μιλώντας στο Newsit.gr ο κ. Καρώνης είπε ότι το κτήριο διέθετε σύστημα πυρασφάλειας, που όμως δεν λειτούργησε. Και πρόσθεσε ότι δεν είχε ασφαλίσει την επιχείρηση καθώς υπήρχαν ακόμη εργασίες οι οποίες δεν είχαν ολοκληρωθεί.

 

 

Επιπλέον, εκφράζονται πλέον φόβοι για την στατιτκότητα του κτιρίου λόγω της διάρκειας και της έντασης της φωτιάς

 Οι κάτοικοι των γύρω σπιτιών είναι ανάστατοι. Ευτυχώς οι φλόγες δεν απειλούνται πια τα σπίτια τους όμως αρκετά πλημμύρισαν από τα νερά που έριχνε η πυροσβεστική για να κατασβέσει τη φωτιά στη βιοτεχνία.

Κι ακόμη όπως επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη, ζημιές έχουν προκληθεί σε διπλανά κτίρια. Συγκεκριμένα, εξωτερικές ζημιές έχει υποστεί μια πολυκατοικία που εφάπτεται στην αποθήκη ηλεκτρικών, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ζημιές έχει υποστεί και ένα ακατοίκητο διαμέρισμα.

Ζημιές σε σπίτια από τη φωτιά στο Περιστέρι – Καταστράφηκε ολοσχερώς η επιχείρηση ηλεκτρικών – Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί | Newsit.gr