Αυτά είναι τα μέλη της “θηλυκής συμμορίας” που "έγδυνε" καταστήματα (Φώτος)

Επτά γυναίκες συνέλαβε η Αστυνομία, που ήταν μέλη συμμορίας που διέπραττε συστηματικά κλοπές ενδυμάτων και υποδημάτων από καταστήματα.

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των 7 μελών συμμορίας.

Η επταμελής γυναικεία συμμορία εκτός από ρούχα και παπούτσια έκλεβαν και τρόφιμα, ποτά και διάφορα άλλα είδη από σούπερ μάρκετ.

Η «θηλυκή εταιρεία» εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία στα μέσα του περασμένου μήνα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις συλληφθείσες:

Αστυνομία - ληστείες - καταστήματαΑστυνομία - ληστείες - καταστήματαΑστυνομία - ληστείες - καταστήματαΑστυνομία - ληστείες - καταστήματα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 24-11-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω, καθώς και ομοειδών, αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875115 του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.