Διεκόπη για τις 3 Ιουλίου η δίκη του 52χρονου βιαστή της Δάφνης

Για τις 3 Ιουλίου διεκόπη, λόγω μη νόμιμης κλήτευσης μαρτύρων, η δίκη του 52χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου, του αποκαλούμενου βιαστή της Δάφνης.

Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη σήμερα στο δικαστήριο για να δικαστεί αλλά εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του, ενώ από τη δικαστική αίθουσα απουσίαζε και η 23χρονη φοιτήτρια, την οποία ο 52χρονος, αφού της είχε επιτεθεί μέσα στο διαμέρισμά του στη Δάφνη, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια τη βίασε.

Ο 53χρονος είχε προφυλακιστεί από τον περασμένο Μάιο, και στην προανάκριση είχε επικαλεστεί προβλήματα στην όρασή του.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 53χρονος είναι πολύ βαριές, μεταξύ αυτών και παιδικής πορνογραφίας.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί το Μάιο του 2017, όταν αστυνομικοί είχαν εισβάλλει στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη,  κι εκεί εντόπισαν δεμένη, φιμωμένη, άγρια κακοποιημένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση την 22χρονη φοιτήτρια, που αναζητούσαν από μέρες οι γονείς της.

Οι γονείς της 22χρονης είχαν δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή της και είχαν ενημερώσει ότι η κόρη τους εργαζόταν ως βοηθός άνδρα με αναπηρία.

Μετά τη διάσωσή της, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε στους αστυνομικούς την ομηρία και το βιασμό της, ενώ κατέθεσε ότι αφού ο 53χρονος της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε, την βίαζε και παράλληλα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίησή της, μέσω φορητής κάμερας, η οποία βρέθηκε στο διαμέρισμα.

Ο ίδιος στην πρώτη του απολογία είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στην όρασή του, καθώς και ότι όλα όσα είχε διαπράξει έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής.

Στο διαμέρισμά του βρέθηκε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και το σκληρό δίσκο του υπολογιστή του και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο ίδιος είχε αρνηθεί το αδίκημα, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του,  λέγοντας πως δεν ήταν δικό του.