Νέα αποκάλυψη για τον 23χρονο που εξαφανίστηκε από το "Νήσος Ρόδος" - Μυστήριο με το κινητό του

Νέα, τρομακτική, τροπή δίνει στην υπόθεση της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου από το πλοίο «Νήσος Ρόδος», η μαρτυρία πολύ κοντινού του φίλου.

«Μου είπε ότι είχε θέματα με δόκιμους. Με κάποιους είχε τσακωθεί. Για ποιους λόγους δεν ξέρω. Ίσως για καψόνι;» είπε ο φίλος του Σαράντη Κολλιαδέρη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Όταν ήρθε στη Χαλκίδα με άδεια, μου είχε πει: ‘Δεν είμαι πολύ καλά΄. Του είπα να πάρει αναβολή και να μην πιέζεται», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας τα λόγια της φίλης, αλλά και του πατέρα του πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο στρατόπεδο και φόβιζε τον 23χρονο.

Τι συνέβη με το κινητό του

Μυστήριο αποτελεί και το κινητό του τηλέφωνο, όπου εξαφανίστηκε μαζί με τον άτυχο νεαρό, το οποίο ωστόσο ενεργοποιήθηκε για λίγη ώρα το Σάββατο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου του: «τον πήρε η μάνα μου κατά τις 8.30 – 9.00. Το κινητό του χτύπησε 3 φορές και μετά απενεργοποιήθηκε» είπε και συνέχισε: «υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί από μόνος του. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Υπενθυμίζουμε πως ο 23χρονος επιβιβάστηκε στο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο, έχοντας πάρει αναβολή από το στρατό, με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από την πρώτη στιγμή, τα βλέμματα στράφηκαν στο στρατό και συγκεκριμένα σε πράγματα που συνέβησαν στο στρατόπεδο της Χίου, ενώ ο πατέρας του και η κοπέλα του, η οποία ήταν και αυτή που επικοινώνησε τελευταία μαζί του, δήλωναν από την πρώτη στιγμή πως ο Σαράντης φοβόταν ότι κάποιος θα του κάνει κακό.

in.gr