Ένταση ξανά στην δίκη για την δολοφονία Ζέμπερη – Επίθεση του πατέρα στον Σοροπίδη (Βίντεο)

Νέα ένταση είχαμε και σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη στο Πρωτοδικείο για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Ο πατέρας της στη θέα του φερόμενοι ως δολοφόνου Σοροπίδη, άρχισε να του φωνάζει: «Θάνατος! Θα σε σκοτώσω μέσα στην φυλακή! Αλήτη, φονιά! Πες μου γιατί σκότωσες το παιδί». Κι επιχείρησε να λιντσάρει τον κατηγορούμενο.

Αρχικά ο πατέρας ψύχραιμος έλεγε: «Θέλω να παρακαλέσω τους δικαστές τους ανακριτές, τους κυρίους εισαγγελείς να ξεπεράσουν τον Σοροπίδη και να ψάξουν πίσω από αυτόν για το ποιοι πλήρωσαν και σκότωσαν το κορίτσι. Υπάρχει πολύ βρωμιά. Μήπως ναι μπορέσουν να ξεπλύνουν αυτή τη βρωμιά μαζί και το αίμα του παιδιού μου. Μήπως ξεπλυθεί αυτή τη βρωμιά και μπορέσει η κοινωνία να ανασάνει. Επίσης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ελληνική αστυνομία για τη συμπεριφορά της πρώην γυναίκας μου, για τον τρόπο που φέρθηκε στους αστυνομικούς. Αυτοί οι αστυνομικοί, έπιασαν το δολοφόνο. Από αυτούς θέλουμε να πιάσουν και τους υπόλοιπους που είναι μπλεγμένοι με την υπόθεση του παιδιού. Επίσης θέλω να πω και κάτι άλλο γιατί έχω φάει πολύ λάσπη. Γι αυτά που λέει η πρώην γυναίκα μου, ποτέ δεν έχω μπει σε καζίνο, όχι να παίξω, δεν έχω μπει μέσα και ποτέ δεν έχω παίξει χρηματιστήριο να χάσω μια μετοχή. Όλα τα λεφτά τα έβαζα πάνω στα παιδιά και την οικογένεια».

 

Ακόμη επέμεινε στο σενάριο ο Σοροπίδης να μην έδρασε μόνος, αλλά να ήταν απλώς ο εκτελεστής.

«Υπάρχει πολύ βρωμιά, μήπως μπορέσουν και ξεπλύνουν αυτήν τη βρωμιά», εξέφρασε την ελπίδα και τόνισε ότι οι Αρχές «με ‘τις μισές μηχανές σβησμένες’ και με πενιχρούς μισθούς έπιασαν το δολοφόνο» για να συμπληρώσει πως «τώρα τους έχουμε ανάγκη να πιάσουν και τους υπόλοιπους που είναι υπεύθυνοι για το φόνο του παιδιού».

 

Ωστόσο όταν είδε τον κατηγορούμενο βγήκε εκτός ελέγχου και του επιτέθηκε φραστικά, βρίζοντας κι απειλώντας τον.