Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη τον νεότερο (φωτογραφίες - βίντεο)

Στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών πραγματοποιηθήκε η εξόδιος ακολουθία του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η οικογένεια και οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν. Εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ταφή έγινε στο πρώτο νεκροταφείο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως είναι η επιθυμία της οικογένειας. Ωστόσο, από το πρωί, η περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

 

Λίγο πριν ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία έφτασαν στον Μητροπολιτικό Ναό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Φίλης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι επιχειρηματίες Μιχάλης Σάλλας, Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Στον Ναό βρίσκονται ακόμα οι: Κώστας Λαλιώτης, Έλλη Στάη, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Ιωαννίδης, Ντούσαν Μπάγιεβιτς, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Τάκης Λεμονής, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

 

 

 

 

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια Κόκκαλη «ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης» στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού».
Η ηλεκτρονική σελίδα συλλυπητηρίων είναι: www.kokkalisfoundation.gr

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», (www.mazigiatopaidi.gr) και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ» (www.eliza.org.gr).

Φωτογραφίες από in.gr και iefimerida