Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη στη Φθιώτιδα

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στο χωριό Έξαρχος Αταλάντης και δράστης φέρεται να είναι ο ίδιος της ο γιος. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα η 79χρονη πέθανε βασανιστικά από ασφυξία.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κρεβάτι της, σκεπασμένη με κουβέρτα, γυμνή από τη μέση και κάτω, με μελανιές και σημάδια σε όλο της το σώμα.

Τελευταία φορά την είδε η γειτόνισσά της το Σάββατο, πεσμένη στην αυλή και την βοήθησε να σηκωθεί. Επειδή δεν την ξαναείδε από τότε ειδοποίησε τον Πρόεδρο και την Αστυνομία και την βρήκαν σε αυτή την κατάσταση. Η 79χρονη έμενε μαζί με τον 49χρονο γιο της, ο οποίος φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Να σημειωθεί πως ο γιος της ηλικιωμένης είπε στους αστυνομικούς πως σκέπασε την μητέρα του πριν πάει για ύπνο και ότι πέθανε από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής, Αποστολία Ακριβούση, εντόπισε χαρτί μέσα στο στόμα του θύματος, κάτι που οδήγησε την γυναίκα στο θάνατο, καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει.  Επιπλέον, μελανιές και άλλα ευρήματα δηλώνουν την κακοποίηση που είχε υποστεί η 79χρονη.

Να σημειωθεί πως ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας είχε σκοτώσει τον πατέρα με καραμπίνα στη στάνη που διατηρούσαν και πλέον ζει σε ίδρυμα.

Η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 49χρονο, αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο.