Αιματηρό τροχαίο στον Άγιο Κοσμα

Την τελευταία του πνοή άφησε στο οδόστρωμα ένας άνδρας, ενώ ακόμη ένας τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της διασταύρωσης του Αγίου Κοσμά.

Όπως υποστηρίζει αυτόπτης μάρτυρας, ένα Ι.Χ. κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα προς Γλυφάδα και προσέκρουσε στο πίσω μέρος άλλου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να αναποδογυρίσουν.

Από την σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένας 49χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών και μόνιμος κάτοικος νοτίων προαστίων, ο οποίος γυρνούσε από την βραδινή του βάρδια.

Ο 35χρονος οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε και άμεσα κατέφθασε στο σημείο ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς για τις πρώτες βοήθειες. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο σωματώδης οδηγός καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν ημιαναίσθητος και έδειχνε να πονάει, όμως όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο, ο τραυματίας σηκώθηκε, άνοιξε γρήγορα την πόρτα και εξαφανίστηκε. Μέχρι στιγμής τα στοιχεία του 35χρονου παραμένουν άγνωστα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του.