Μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο μετά από καβγά με τον 17χρονο γιο της στην Κέρκυρα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 52χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών στην Κέρκυρα, η οποία έφερε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια. Συγκεκριμένα, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης όπου είχε μεταφερθεί, γνωμάτευσαν ότι είχε υποστεί έμφραγμα συνεπεία αλλεργικού σοκ.

Η νεκροτομή που έγινε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, Γιάννη Αϊβατίδη, αποκάλυψε δυο εκχυμώσεις που προέρχονταν από βίαιο λάκτισμα και είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη στο ήπαρ και τον σπλήνα της από την οποία επήλθε ο θάνατός της.

Να σημειωθεί πως ο 17χρονος στην ανάκρισή του υπέπεσε σε αντιφάσεις. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας. Ο νεαρός κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης σε βάρος της μητέρας του. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει η ιατροδικαστική υπηρεσία: “Τα χτυπήματα φαίνονταν πολύ δυνατά, πιθανόν να ήξερε ακριβώς πώς χτυπούσε”. Η έρευνα της Αστυνομίας στο δωμάτιο του 17χρονου οδήγησε στο συμπέρασμα πως γνώριζε τεχνικές του kick boxing, άλλωστε ο τρόπος που φέρεται να χτύπησε τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του καβγά τους δείχνει επαγγελματία, που ήξερε που πρέπει να χτυπήσει για να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναφέρουν πως όταν η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο το Σάββατο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και την κόρη της, δεν ειπώθηκε ότι χτυπήθηκε από τον γιο της κατά την διάρκεια του τσακωμού τους. Το τεταμένο κλίμα μεταξύ των δύο οφειλόταν στις ατέλειωτες ώρες που φαίνεται ότι περνούσε ο 17χρονος στο διαδίκτυο, γεγονός που είχε επιπτώσεις στις επιδώσεις του στο σχολείο. Ο ανήλικος φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της λεκτικής τους διαμάχης επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα.

Πρόκειται για τον δεύτερο γιο της οικογένειας, καθώς έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό και δύο μικρότερες αδερφές.