Αιματηρή συμπλοκή στο Αίγιο

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τη Πέμπτη (19/03/2015) στο Αίγιο ανάμεσα σε δύο άντρες. Πιο συγκεκριμένα, ένας 49χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής και ένας 56χρονος ελληνικής καταγωγής προσπάθησαν να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές δια της βίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το περιστατικό έλαβε χώρα στο μαγαζί του 56χρονου, ο οποίος επιτέθηκε στον 49χρονο τραυματίζοντας τον με μαχαίρι στα χέρια. Ο τελευταίος, με τη σειρά του, αφού απέσπασε το μαχαίρι από τον καταστηματάρχη, τον μαχαίρωσε στα χέρια και στο κεφάλι.

Μόλις έφτασαν στο χώρο της συμπλοκής οι δυνάμεις της αστυνομίας αντίκρισαν ένα μαχαίρι με λάμα 30 εκατοστών “λουσμένο” στο αίμα. Στη συνέχεια, συνέλαβαν τους δύο άντρες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αιγίου, ενώ ο Έλληνας μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.