Τσίπρας: Προτάσεις ακραίες δεν γίνονται δεκτές

«Προτάσεις ακραίες δεν γίνονται αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση» φέρεται να δήλωσε κατηγορηματικά στους συνεργάτες του με τους οποίους συνεδριάζει στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου έχει αλλεπάλληλες συνεδριάσεις με συνεργάτες του ενώ επί τόπου έσπευσαν ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πρωθυπουργός είπε στους συνεργάτες του ότι «προτάσεις ακραίες δεν γίνονται αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του».

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρωθυπουργός ζήτησε έκτακτη σύγκληση της Βουλής σε συζήτηση προ ημερησίας διάταξης την Παρασκευή στις 18.00 προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.