Βενιζέλος: Προανήγγειλε συνάντηση με Τσίπρα για εθνικά θέματα

«Ανταποκρίνεται στην πρόσκληση να έρθει να ενημερωθεί»

Ο κ. Τσίπρας ανταποκρίνεται στην πρόσκληση να έρθει να ενημερωθεί για τα εθνικά θέματα μετά το ταξίδι μου στην Αγκυρα και εν όψει του Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία στην Αθήνα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος μετά τα χθεσινά σενάρια που ήθελαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας σε συνεδρίαση πριν από το συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, προανήγγειλε ουσιαστικά συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα το επόμενο διάστημα για να τον ενημερώσει για τα εθνικά θέματα.

Αναφορικά με τα χθεσινά δημοσιεύματα για ενδεχόμενη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι η πληροφορία δημιούργησε νευρικότητα, αν και «δεν αφορούσε την πραγματικότητα, γιατί ποτέ δεν υπήρχε σχεδιασμός να κληθεί απ’ τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από κοινού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Και ο κ. Βενιζέλος συμπλήρωσε: «Ευτυχώς μού διαμηνύθηκε ότι ο κ. Τσίπρας ανταποκρίνεται στην πρόσκληση να έρθει να ενημερωθεί για τα εθνικά θέματα μετά το ταξίδι μου στην Άγκυρα και ενόψει του Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία στην Αθήνα».

 

Πηγή: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=652404