Τα γεμιστά... δεν σηκώνουν αστεία

«Θα έπρεπε να ήμουν πολιτικά αφελής για να κάνω τέτοια αστειάκια» είπε σήμερα η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, προσπαθώντας να “μαζέψει” τις δηλώσεις της για τα γεμιστά.

«Αν είχα στο μυαλό μου ότι θα πεινάσει ο ελληνικός λαός και αν κάνω αστειάκια με τα γεμιστά, είμαι τουλάχιστον εγκληματικά αφελής. Δεν είναι αυτό» είπε στο Mega.

Η ίδια υποστήριξε ότι με την επίμαχη δήλωσή της αναφερόταν στη φιλοσοφία του ελληνικού λαού «να οικονομεί, να φροντίζει, να νοικοκυρεύει».

«Αν κάνουμε οικονομία όλα γίνονται… Όπως τα γεμιστά, είναι επινόηση του ελληνικού λαού… με τίποτα τρώει μια οικογένεια» ήταν η δήλωση της κ. Φωτίου που προκάλεσε αντιδράσεις και σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για το θέμα που προέκυψε με τον Δημήτρη Καμμένο, η Αναπληρώτρια Υπουργός σημείωσε ότι “αυτό είναι ένα μεγάλο σφάλμα. Ευτυχώς διορθώθηκε γρήγορα… Δεν μπορεί μια κυβέρνηση δικιά μας να έχει μια τέτοια υπόθεση υπουργού στους κόλπους της. Είναι πάρα πολύ βαριά υπόθεση να σηκώσουμε εμείς οι οποίοι είμαστε οι αξίες της Αριστεράς”.

Για την ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που θέτει θέμα και για τον κ. Μάρκο Μπόλαρη η κ. Φωτίου είπε ότι “το κόμμα έχει πάντα τη δυνατότητα να εκφράζει με κατηγορηματικό τρόπο τις αντιρρήσεις του. Αυτή είναι η δημοκρατία. Κυβέρνηση και κόμμα δεν είναι ταυτισμένα”.