Μήνυση του βουλευτή Μελά για το ζήτημα της δωροδοκίας για την εκλογή Προέδρου

Ο κ. Μελάς -σύμφωνα με τον κ. Σουκούρη- φέρεται ότι «τα είχε ήδη πάρει» πριν γίνει η υποτιθέμενη κρούση δωροδοκίας της έτερης βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου.

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Παναγιώτης Μελάς σε βάρος του μέλους ή στελέχους της ΝΔ κ. Σουκούρη, και κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας της βουλευτού του ίδιου κόμματος (ΑΝΕΛ) Σταυρούλας Ξουλίδου, όπως η τελευταία κατήγγειλε.

Σε σημερινή του δήλωση ο κ. Μελάς χαρακτήρισε «ψευδή, αισχρά, βρώμικα και κακοήθη» τα όσα ελέχθησαν περί χρηματισμού μου για να ψηφίσει θετικά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο κ. Μελάς εκφράζει και την δυσαρέσκεια του στο πρόσωπο της συναδέλφου του κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου για όσα συκοφαντικά ανέφερε για εκείνον, ενώ εμμένει στις θέσεις του περί προβληματισμού του για το αν ψηφίσω ναι ή όχι στο θέμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα στο:

http://www.protothema.gr/politics/article/429876/minusi-tou-vouleuti-mela-gia-to-zitima-tis-dorodokias-gia-tin-eklogi-proedrou-/