Θα μειώσουμε τους φόρους γιατί το είχαμε ήδη ξεκινήσει

«Βεβαίως θα μειώσουμε τους φόρους, γιατί το είχαμε ήδη ξεκινήσει» υποσχέθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, σημειώνοντας ότι τον Δεκέμβριο του 2014, επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οι φόροι είχαν μειωθεί, όπως και οι φορολογικοί συντελεστές κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες.

«Είχαμε δεσμευτεί ότι τον επόμενο χρόνο, το 2015, αν κυβερνούσαμε εμείς, θα συνεχιζόταν αυτή η μείωση» τόνισε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε μειώσει και τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, κατά 30%. Επίσης, κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι παρά τις υποσχέσεις που έδωσε οι φόροι αυξήθηκαν, ενώ παρέμεινε και απέκτησε μόνιμο χαρακτήρα και ο φόρος αλληλεγγύης.

«Ο κ. Τσίπρας αύξησε όλα αυτά. Μας βύθισε στην ύφεση, γιατί δυστυχώς είναι βυθισμένοι στην ιδεοληψία τους οι κυβερνώντες» υποστήριξε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση αντί να εξασφαλίσει 1,5 δισ. ευρώ από την ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων, προτίμησε να περικόψει μισθούς και συντάξεις.

«Όσο παραμένει αυτή η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία, η κατάσταση της χώρας επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο» υπογράμμισε με νόημα ενώ κληθείς να σχολιάσει αν η ΝΔ θα συνεχίσει να ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και να ζητά εκλογές, ο βουλευτής της ΝΔ υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί συνταγματική υποχρέωση της αντιπολίτευσης και τόνισε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση δεν είχε ψηφίσει ούτε ένα νομοσχέδιο.