Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Είναι το κόμμα των offshore και της διαπλοκής

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την υπόθεση της UBS εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,  η Ν.Δ χαρακτηρίζεται ως «το κόμμα των offshore, της φοροδιαφυγής» και σημειώνεται:

«Ύποπτη για εκατοντάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής, οι οποίες είχαν περιέλθει στα χέρια των ελληνικών αρχών ήδη από το 2012. Ωστόσο, το 2013, ο Χρ. Σκλαβούνης, πρώην διευθυντής της στην Ελλάδα, αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά τοποθετούμενος στην προεδρία του ΤΧΣ.

Σαν να μην έφτανε αυτό,  ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκης, τοποθέτησε τον Χρ. Σκλαβούνη τον περασμένο Φεβρουάριο στην ομάδα των  εμπειρογνωμόνων της, δίνοντάς του μάλιστα το χρίσμα του υπεύθυνου για τον τομέα ανάπτυξης.

Τρανή απόδειξη ότι για τη Ν.Δ. η ανάδειξη σε θέση ευθύνης προϋποθέτει βιογραφικό εμπλοκής σε υποθέσεις  διαφθοράς. Ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. είναι έκθετοι για μια ακόμα φορά για τις αμαρτωλές τους σχέσεις με ένα σάπιο σύστημα διαπλοκής και οφείλουν να απολογηθούν στον ελληνικό λαό”, καταλήγει η ανακοίνωσή τους.