Πόλεμος ανακοινώσεων Ν. Παππά – Ν.Δ. για τις τηλεοπτικές άδειες

Δεν λέει να κοπάσει η αντιπαράθεση μεταξύ του Υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά και της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Απαντώντας στις τελευταίες βολές της Ν.Δ., η οποία υποστήριξε ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει γίνει «μπούμεραγκ» για τον Υπουργό Επικρατείας, ο κ. Παππάς ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Καμία πρωτοτυπία. Την ανακοίνωση της Ν.Δ. την έχουν γράψει οι φέροντες περούκα εδώ και τρεις μέρες».

Σε χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνιζε ότι «μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια ενός εκ των πλειοδοτών, η υπόθεση (των τηλεοπτικών αδειών) εξελίσσεται σε κυβερνητικό Βατερλό».

«Όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσέων του σε Καναδά και ΗΠΑ, περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» ανέφερε η Ν.Δ. προσθέτοντας ότι «αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα από την οποία είναι αποκομμένος ο κ. Παππάς, αν και είναι Yπουργός … Επικρατείας».