Κουμουτσάκος: Χυδαία η επίθεση Τσίπρα προς τον Μητσοτάκη

«Η Κυβέρνηση υφαίνει τον δικό της ιστό διαπλοκής» υποστήριξε σε συνέντευξή του στο cnn.gr ο Γιώργος Κουμουτσάκος, εκφράζοντας την εκτίμηση πως ο μεγάλος νικητής στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως έκανε χυδαία επίθεση στον κ. Μητσοτάκη, αλλά πήρε, όπως είπε, τις απαντήσεις που έπρεπε. Ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως στη μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, υπήρξαν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει διαφορετικά στο παρελθόν, είπε όμως πως η Κυβέρνηση δεν κατέθεσε καμία πρόταση, σε αντίθεση με τη ΝΔ που κατέθεσε δέσμη 12 προτάσεων για την καταπολέμηση της διαπλοκής. «Θέλουμε μια σχέση αλήθειας με τον λαό» τόνισε, χαρακτηρίζοντας την οικονομία ως το θεμελιώδες ανοιχτό ζήτημα για τη χώρα.

«Το 85% δηλώνει απαισιόδοξο για την πορεία της χώρας, οι πολίτες κόβουν τα βασικά αγαθά, δεν μπορεί η Κυβέρνηση να προχωρά κοροϊδεύοντας» δήλωσε επαναλαμβάνοντας τη θέση της ΝΔ για την ανάγκη μείωσης των φόρων και μείωσης των δαπανών. Ο κ. Κουμουτσάκος διαβεβαίωσε πως δεν θα γίνει θα γίνει καμία απόλυση και προέταξε την ανάγκη να υπάρξουν άμεσα επενδύσεις.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ