Θεοδωράκης: Ο Παππάς κάνει λες και θα του πάρουν το τρενάκι του

Έντονη κριτική άσκησε στην Κυβέρνηση και όχι μόνο, ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα “Νέα”, σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση του Νίκου Παππά ότι αν καταπέσει ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες θα επέλθει χάος, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε για τον Υπουργό Επικρτείας ότι “κάνει λες και θα του πάρουν το τρενάκι του”.

Αναφερόμενος στο επίμαχο δημοσίευμα της «Αυγής» για τον δικαστή που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, είπε χαρακτηριστικά: «Η κυβερνητική τους εφημερίδα κρέμασε προχθές στα μανταλάκια την προσωπική ζωή ενός δικαστή επειδή τον θεωρούν αντίπαλό τους. Ο αυριανισμός ξανάρχεται. Στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου, στο υπουργείο Αμύνης μισθοδοτούν ακροδεξιά αποβράσματα για να βρίζουν το Ποτάμι και όσους άλλους θεωρούν εχθρούς».

Σε άλλο σημείο ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως «ένας ακροδεξιός δεν παύει να είναι ακροδεξιός επειδή τον μισθοδοτεί αριστερός Υπουργός. Ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δυσανασχετούν με αυτές τις παρακρατικές συμπεριφορές. Το θέμα όμως είναι ότι συνεχίζονται. Και στα ΜΜΕ θέλουν μόνο τέσσερα κανάλια, θέλουν να κλείσουν εφημερίδες και να ανοίξουν δικές τους, με υπάκουους δημοσιογράφους που θα τους κάνουν μόνο αγιογραφίες, ενισχύουν και τα κομματικά τους site. Λεφτά προφανώς υπάρχουν».

Σχετικά με την πρόσφατη διαγραφή του Ιάσονα Φωτήλα, υπογράμμισε πως «κανείς δεν διαγράφεται επειδή προτείνει μία συνεργασία. Ο Φωτήλας πρότεινε την ένταξή μας στη ΝΔ! Είπε επί λέξει ”σκέφτομαι να πάω στη ΝΔ” και μας κάλεσε όλους να τον ακολουθήσουμε λέγοντας ότι το Ποτάμι δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης», ενώ δήλωσε βέβαιος ότι έχει δοθεί υπόσχεση στον κ. Φωτήλα ότι θα είναι στις λίστες της ΝΔ.