Δεν το ξεπέρασε ο Λεβέντης που δεν τον κάλεσαν στο δείπνο με τον Ομπάμα

Τα πικρά σχόλια του Βασίλη Λεβέντη καθώς δεν έλαβε πρόσκληση για το δείπνο προς τιμήν του Μπαράκ Ομπάμα ξεκίνησαν από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε αναφέρει ότι ο λόγος που δεν τον προσκάλεσαν ήταν για να μη μάθει ο Αμερικανός ηγέτης τις θέσεις του κόμματός του.

Το απόγευμα της Τρίτης, η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η Κυβέρνηση θεωρεί ότι παρουσιάζεται ενωμένος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όταν αποκλείονται αρχηγοί πολιτικών κομμάτων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Στις εκδηλώσεις και στο δείπνο προς τιμήν του αμερικανού προέδρου Μ. Ομπάμα αποκλείστηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του κ. Μητσοτάκη και αντιθέτως εκλήθησαν πρώην πρωθυπουργοί, πρεσβευτές και πρυτάνεις ανωτάτων ιδρυμάτων. Διερωτόμαστε γιατί τα υπόλοιπα κόμματα τηρούν σιωπή. Η κυβέρνηση θεωρεί ότι παρουσιάζεται ενωμένος ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όταν αποκλείονται αρχηγοί πολιτικών κομμάτων. Η δικαιολογία που προτάσσεται από επίσημα κυβερνητικά χείλη, ότι είναι επίσκεψη εργασίας και όχι επίσημη επίσκεψη δεν στέκει, την ώρα που καλούνται πρόσωπα που καμία επιρροή δεν έχουν στην κοινωνία και που πρωταγωνίσθησαν σε ένα παρελθόν που μας έφερε την πτώχευση».