Χ. Θεοχάρης: Ο Δραγασάκης μας είπε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει το επόμενο εξάμηνο

Στην αποκάλυψη ότι η αξιολόγηση θα αργήσει να κλείσει προέβη ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης επικαλούμενος μια αποστροφή του λόγου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης κατά την ομιλία του στην Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε ότι ο κ. Δραγασάκης μιλώντας για τον προϋπολογισμό την προηγούμενη εβδομάδα, μας ανέφερε ότι “η αξιολόγηση θα καθυστερήσει να ολοκληρωθεί, μέσα στα μέσα του νέου έτους θα έχουμε τελειώσει. Κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο όπως καταλαβαίνεται διότι η κυβέρνηση αρχικά έλεγε για τις 5 Δεκεμβρίου πως θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση , μετά πήγε τέλος του χρόνου, τώρα λένε για τέλος Γενάρη αλλά ο κ. Δραγασάκης μας είχε πει για μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους” και πρόσθεσε ο κ. Θεοχάρης ότι “αυτό σημαίνει, πως δεν θα μπούμε ούτε τον Μάρτιο στην ποσοτική χαλάρωση η οποία θα διαρκέσει μέχρι τέλους του έτους και άρα δεν θα πέσουν τα επιτόκια με συνέπεια να μην βγούμε στις αγορές. Άρα και νέα μέτρα”.

Καταλήγοντας εκτίμησε ότι το ΔΝΤ δεν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα ενώ αποκλείει την πιθανότητα των εκλογών αν και όπως σημείωσε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με αυτή την κυβέρνηση η οποία έχει γατζωθεί στην εξουσία.