Μήνυση στον Παύλο Πολάκη από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με ανάρτηση του ιδίου μέσω του προφίλ του στο Twitter.

«Μετά την κατάθεση της μηνύσεώς μας, ο κ. Πολάκης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Θα το πράξει;», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter, αναρτώντας και φωτογραφίες από τη μήνυση.

Ο Παύλος Πολάκης είχε κάνει προσωπική επίθεση στον Αδωνι Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για «ραβασάκια» στο υπουργείο Υγείας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού, του είε «ή θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια για τα οποία λες ή θα πας στα δικαστήρια».

«Θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια», φώναζε, προσθέτοντας ότι «τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου αν δεν τα φέρετε, θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σου. Δεν θα κρύβεσαι, ρε γαϊδούρι, πίσω από την ασυλία σου, θρασύδειλε απατεώνα. Θα φέρεις τα ραβασάκια εδώ, παλιοψεύταρε κρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι. Θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια αν δεν τα φέρεις! Ή θα φέρεις τώρα τα χαρτάκια ή θα γίνει εδώ μέσα της Κρήτης».

«Επιασε στο στόμα του αυτό το υποκείμενο το όνομα της γυναίκας μου. Με την τιμή και την υπόληψή μου δεν παίζει κανένας», τόνισε.