Κ. Μητσοτάκης: «Κατάπτυστη η επιστολή Τσακαλώτου»

«Κατάπτυστη η επιστολή Τσακαλώτου. Η Κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα και καταδικάζει τη χώρα σε παρατεταμένη λιτότητα», σχολίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης, κατηγορώντας την για διγλωσσία και αντιφατική στάση προς το εσωτερικό της χώρας. «Στο εσωτερικό σηκώνει μπαϊράκι και στο εξωτερικό ζητάει συγγνώμη.Το έργο δεν κόβει εισιτήρια», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον ιδιωτικό τομέα και τις επενδύσεις, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως η Νέα Δημοκρατία «ξέρει και μπορεί να φέρει νέες επενδύσεις». «Ο ιδιωτικός τομέας θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και όχι το κράτος», προσέθεσε.

Κλείνοντας, ο κ. Μητσοτάκης σε μία τοποθέτηση προεκλογικής υφής, σημείωσε: «Απέναντι στο διχασμό του κ. Τσίπρα εμείς προτάσσουμε ένα λόγο εθνικής συστράτευσης. Χρέος μου είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες».