Πολάκης κατά προέδρου ΠΟΕΔΗΝ για το δημοσίευμα του Guardian: Είσαι ξεφτίλας

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Γιαννάκου που φιλοξενήθηκαν στο δημοσίευμα του Guardian και στο οποίο γίνεται λόγος για κατάρρευση της δημόσιας υγείας.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης κατηγορεί τον κ. Γιαννάκο ότι στη συνέντευξή του είπε αισχρά ψέματα για το ΕΣΥ και έδωσε στοιχεία του 2012, τότε που -όπως αναφέρει- «προσκύναγε τον Βενιζέλο και έγλειφε τον Άδωνι». Επίσης υποστηρίζει ότι συκοφάντησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκοψε στους συνδικαλιστές «τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις». Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι «δεν σε πιστεύει κανείς πια απο τους εργαζόμενους των νοσοκομείων παρά μόνο το παρεάκι σου» και του χρεώνει ότι είναι «το ίδιο ξεφτίλας» με τον Γιώργο Παπανδρέου που όταν ήταν πρωθυπουργός «για να φέρει εδώ το ΔΝΤ έβριζε τη χώρα».

Επιπλέον, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταλογίζει στον κ. Γιαννάκο ότι τον έχει πιάσει πανικός, επειδή σε λίγο καιρό δεν θα είναι πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και διερωτάται: «Και τότε τι θα κάνεις στη ζωή σου;». Καταλήγοντας, επιτίθεται και στα ΜΜΕ που «αναπαράγουν την εμετική συνέντευξη γιατί τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ».