Κυρ. Μητσοτάκης: Κάθε μέρα που περνάει ο λογαριασμός των μέτρων μεγαλώνει

Κατά μέτωπο επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την Κυβέρνηση αναμένεται να εξαπολύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι ταυτίστηκε με τη διαπλοκή, την οποία συνεχώς ενδυναμώνει, ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα τη χτυπήσει.

Επίσης θα αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να ελέγξει τα ΜΜΕ με τον αντισυνταγματικό νόμο (όπως έκρινε στο Συμβούλιο της Επικρατείας) του Νίκου Παππά.

Ο Κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στις βαρύτατες ευθύνες της Κυβέρνησης για την σημερινή κατάσταση της χώρας και στα κοινωνικά προβλήματα, σημειώνοντας ότι κάθε ημέρα που περνάει “ο λογαριασμός των μέτρων μεγαλώνει, εξαιτίας της ανικανότητας, της αναξιοπιστίας και των ιδεοληψιών της Κυβέρνησης”.

Τέλος, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα υπογραμμίσει ότι η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία “για να απαλλαγεί μια ώρα αρχύτερα η χώρα από την χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη Μεταπολίτευση και μετά”.