Μητσοτάκης από Ιτέα: Σκοπός μου να ενώσω τους Έλληνες σε μια εθνική προσπάθεια για έξοδο από την κρίση

%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b12Περιοδεία στη Φωκίδα πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, επισκέφθηκε στην Ιτέα το γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης, όπου εξέφρασε το στόχο του να απευθυνθεί στην πλατιά μάζα της ελληνικής κοινωνίας και να ενώσει όλους τους πολίτες της χώρας σε μια εθνική προσπάθεια για την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση.

«Είμαι», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία, μετά από πολλά χρόνια, να επισκεφθώ και πάλι την Ιτέα. Αυτήν την φορά, με την ιδιότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Χαίρομαι πάρα πολύ που επισκέπτομαι αυτόν τον όμορφο χώρο. Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους, που δίνουν τη δυνατότητα σε εσάς να βρίσκεστε εδώ, να περνάτε καλά, να δείχνετε το δυναμισμό σας, το χαμόγελό σας».

%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b14«Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε. Εγώ δεν θέλω μόνο το κλειδί της πόλης. Θέλω και το κλειδί της καρδιάς σας. Έχω αναλάβει μια δέσμευση. Να γυρίσω όλη την Ελλάδα. Να φύγω από την Αθήνα. Να ακούσω τα τοπικά προβλήματα. Να συνομιλήσω με τους κατοίκους για τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Ιτέα» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, «είναι ένας τόπος ευλογημένος, όπως εξάλλου, είναι όλη η Φωκίδα. Είναι ένας τόπος με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες και ευκαιρίες. Με δυνατότητα να προσελκύσετε πολύ περισσότερους επισκέπτες, με δυνατότητα να αναβαθμιστεί το λιμάνι να υποδέχεστε περισσότερη κρουαζιέρα. Όλος αυτός ο τόπος, που ξεκινάει από τον Παρνασσό, περνάει από τους Δελφούς και καταλήγει στην Ιτέα να γίνει σημείο αναφοράς. Πρέπει να έχουμε ένα στόχο: Να μην υπάρχει επισκέπτης που έρχεται στην Ελλάδα και δεν έχει δει αυτόν τον ευλογημένο τόπο».

%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b15«Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο Περιφέρειας. Ο περιφερειάρχης έχει ήδη δρομολογήσει μια σειρά από πολύ σημαντική έργα. Είναι έργα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Πιστεύω ότι το μέλλον σας είναι λαμπρό» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Θέλω να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας συνολικά για την πορεία της χώρας. Σκοπός μας δεν είναι να απευθυνθούμε μόνο στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Ο δικός μου σκοπός είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Το χαμόγελό σας και η αισιοδοξία με την οποία με υποδεχθήκατε είναι η καλύτερη απόδειξη ότι αυτή η χώρα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον» κατέληξε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b16 %ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b13 %ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b17 %ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b18 %ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b19 %ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b110 %ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b111 %ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b112 %ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%b113