ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης κόντρα στα συμφέροντα του λαού - Παλιά του τέχνη κόσκινο

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι υπερασπίζεται ακραίους κύκλους των δανειστών.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στρέφεται ενάντια στους Έλληνες: “Παλιά μου τέχνη κόσκινο” σημειώνει χαρακτηριστικά και παράλληλα σχολιάζει την επίσκεψη που πραγματοποίησε πρόσφατα στη γερμανική πρωτεύουσα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Την απόλυτη αφοσίωσή του στην υπεράσπιση των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών επέδειξε ο πρόεδρος της Κυρ. Μητσοτάκης, στην ομιλία του στα στελέχη του κόμματος του. Ο επικεφαλής της ΝΔ ισχυρίστηκε πως την ευθύνη για την μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης έχει η κυβέρνηση και όχι αυτοί που θέτουν -από την πρώτη στιγμή της έναρξης των διαπραγματεύσεων- παράλογες απαιτήσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυρ. Μητσοτάκης στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού -“παλιά μου τέχνη κόσκινο” για τον επικεφαλής της ΝΔ. Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από κάποιον που πηγαίνει στο Βερολίνο για να παρουσιάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και να ζητήσει εκλογές;»