Μητσοτάκης στην Foodexpo17: Προτεραιότητα μας η στήριξη της βιομηχανίας τροφίμων - ποτών

Την Food Expo 2017, που είναι η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, επισκέφτηκε το Σάββατο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού περιηγήθηκε σ’ όλα τα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με τους περισσότερους από τους 1.200 Έλληνες παραγωγούς που συμμετέχουν στην food expro, δήλωσε ότι πρέπει να δίνεται ώθηση σε επιχειρήσεις που θέλουν και αναζητούν τρόπο, ώστε να εξάγουν τα προϊόντα τους.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι: “Για τη Νέα Δημοκρατία, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών – που είναι η φυσική μετεξέλιξη της πρωτογενούς παραγωγής – αποτελεί πρώτη προτεραιότητα” ενώ τόνισε την ώθηση που έχει πάρει παγκοσμίως η μεσογειακή διατροφή, που αναγνωρίζεται πλέον ως ο πιο υγιεινός τρόπος ζωής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος της επίσκεψης του στους διοργανωτές της έκθεσης που φιλοξενείται στο κτήριο του Metropolitan Εxpo για τις 18 – 20 Μαρτίου.

Ολόκληρο το δελτίο τύπου της ΝΔ εδώ

Το φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη:

unspecified unspecified1 unspecified2 unspecified3 unspecified5 unspecified6 unspecifiede