Α. Τσίπρας: Ανοίγει ο δρόμος του τερματισμού της οικονομικής επιτροπείας(Βίντεο)

Τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Κορίνθου εγκαινίασε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδεία  του υπουργού Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη στο ύψος της νέας σήραγγας στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε κατά την διάρκεια της ομιλίας του: «Ανοίγουμε δρόμους. Ανοίγει ο δρόμος που περιόριζε τη Δυτική Ελλάδα στην επαφή της με το κέντρο, ανοίγει και ο δρόμος να βγούμε από την κρίση και την οικονομική επιτροπεία».

Αυτός είναι ο ισχυρός συμβολισμός των εγκαινίων είπε ο πρωθυπουργός και έκλεισε σημειώνοντας πως η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς για τη Δυτική Ελλάδα και το μήνυμα που στέλνει είναι ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η τελετή ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι, στις σήραγγες της περιοχής Παναγοπούλας, στη δυτική είσοδο του νότιου κλάδου, με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, και με τους υπόλοιπους δημάρχους του νομού Αχαΐας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα και του αντιπεριφερειάρχη, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Δείτε την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην τελετή:

Δείτε την άφιξη του Αλέξη Τσίπρας και την τελετή:

Πηγή: Patrastv